Suggesties van de chef

Suggestie aperitief

Noble Royal gin 13,80

De royal gin is meer een fruitige gin op basis van mangosteen : een exotische vrucht ook wel de queen of fruits genoemd. De smaak kan je het meeste vergelijken met de smaak van lychee.

The Duchess 4,00

Non alcohol gin&tonic
Gemaakt met aromatische botanical extracten om zo een elegant alternatief te bieden voor alcohol met laag suikergehalte

Fingerfood

Grissini met tasty dips 12,00

(Verschillende soorten homemade pesto)

Voorgerechten

Gebakken kalfszwezeriken / oesterzwammen / beukenzwam / lamsoren 18,50

Carpaccio van Coeur de boeuf tomaat/ grijze garnalen / kwartel eitje 17,50

Klein potje Zeeuwse mosselen 16,50

Hoofdgerechten

Eendenborstfilet / krokante groenten / champignons / mango sausje / loempia van aardappel 26,50

Grietfilet / prei / bladspinazie / garnalensausje / puree 29,50

Zeeuwse mosselen natuur 26,50

Zeeuwse mosselen look 27,50

Zeeuwse mosselen witte wijn 27,50

Zeeuwse mosselen / tomaat / Chorizo / basilicum 28,50

Nagerechten

Tiramisu met framboosjes 10,90

Gemarineerde ananas / pistache / bolletje vanille-ijs 10,90



Om u een vlotte bediening te garanderen vragen wij u vriendelijk om vanaf 8 personen uw keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten.

Bedankt voor uw begrip.

Voor de kleine honger

Borrelhapjes / tapas

Tapasbordje "De Brasserie" Grissini met Gandaham / zongedroogde tomaten / olijven / ansjovis / pecorino / chorizo

Gemengde warme borrelhapjes (15stuks) calamares, gefrituurde scampistaartjes, bitterballen, vlammekes, kippenboutjes

Bruschetta met tomaten / look / ajuin

Vleesplankje "De Brasserie"

Kindergerechten (tot 12 jaar)

Kinder portie filet pure met frietjes

Kinder hamburger met frietjes

Kipfilet met appelmoes en frietjes

Kinder lasagne

Kinder spaghetti



Pannenkoeken (tussen 15h en 18h)

Pannenkoeken suiker

Pannenkoeken siroop

Pannenkoeken confituur

Pannenkoeken met ijs en warme chocoladesaus

Normandische pannenkoek geflambeerd met Calvados





Lunch kaart (Tot 18 uur)

Pasta's

Huisbereide lasagne

Spaghetti bolognaise

Vegetarische groentelasagne met geitenkaas

Snacks

Toast cannibale

Hamburger / spek / Corsendonk kaas / sla / BBQ saus / frietjes

Wrap / kippenreepjes / sla / currydressing

Authentiek koninginnenhapje

Salades

Salade niçoise met gegrilde verse tonijn

Salade folle
(ganzenlever / scampi tempura / king crab / Gandaham)

Salade tijgerscampi
(gerookte zalm / mangodressing)

Salade geitenkaas
(gebakken spekjes / appel / honingvinaigrette)

Caesar salade met krokante kip

Vissersbordje “DE BRASSERIE”
(King krab / Pulpo (Octopus) / gerookte zalm / tartaar van tonijn / Oester nr°2 Grevelingenmeer)

Canadese kreeft Belle-Vue (600gr)



Onze salades worden met brood geserveerd

Voorgerechten


Tomatenroomsoep

Lentebouillon met kip / fijne groentjes

Terrine van ganzenlever / crumble / appel-frambozen chutney / brioche

Rundscarpaccio / parmesan schilfers / pijnboompitten / rucola / crème van balsamico

Tonijn op twee wijzen / tartaar / crunchy / granité van appel en Hendrickx gin

Gebakken Sint-Jacobsvruchten / prei / sojascheuten / witte wijnsaus

Buffelmozzarella / gemarineerde kerstomaat / basilicum / crumble en granité van tomaat / gazpacho

King krab / sojascheuten / paksoi / lamsoren / limoenboter

Duo van kaas- en garnaalkroket

Tijgerscampi's "De Brasserie" (pittig)

Tijgerscampi's met lookboter

Wandeling door onze voorgerechtenkaart (per 2 pers)

Oesters nr°2 Grevelingenmeer

Gegratineerde oesters nr°2 “Florentine”

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Steak tartaar (natuur of bereid) / verse frietjes

Gevulde Mechelse koekoek / Mozzarella / Gandaham / zongdr. tomaat / basilicum / courgette / kroketten

Klassieke Italiaanse osso buco met verse linguine

Gelakte lamsribben / ratatouille-courgette / gebakken aardappelen



Rundsvlees op zijn best

Gegrilde rib eye "Hereford" 4 weken gerijpt (300gr.)

Ierse filet pur (250gr.)

T-bone steak (400gr)


met peperroom, béarnaise, champignonroom of saus "De Brasserie" en verse frietjes



Visgerechten

Tijgerscampi's "De Brasserie" (pittig) / verse linguine

Tijgerscampi's in lookboter / verse frietjes

Reuze gamba’s / fris slaatje / tartaar / verse frietjes

Kabeljauwfilet / prei / warmoes / courgette / puree / witte wijnsaus

Gebakken zeetong / slaatje / verse frietjes

Op vel gebakken zeebaars / beukenzwam / lamsoren / tomatenjus / geprakte citroenaardappelen

Canadese kreeft (600gr) / oosterse groentjes / limoenboter / gebakken aardappel

Gegrilde tonijn / paksoi / sojascheuten / mangetout / cherrytomaatjes / rucola-aubergine pesto / verse linguine

Vispannetje "De Brasserie"




Veggie

Vegetarische pastasalade / buffelmozzarella / zongedroogde tomaatjes / rucola / pesto

Groentelasagne met geitenkaas

Quinoa / champignons / rucolapesto / fijne groentjes / hummus

Bijgerechten

Huisgemaakte mayonnaise

Gebakken champignons

Gemengde sla

Witloofsla

Warme lentegroenten

Nagerechten


Gekoelde sabayon / vliegmango

Huisgemaakte tiramisu met speculaas

Chocomousse

Crème brûlée

Griekse yoghurt / rozenwater / verse frambozen / granola

Dessertpaletje

Milkshake mokka of vanille

Milkshake banaan

Milkshake chocolade

Café glacé

Coupe dame blanche

Coupe brésilienne

Coupe mokka

Coupe chocolade

Coupe vanille

Coupe advocaat

Vanille-ijs met verse aardbeien

Kinderijsje

Bananasplit

Trio van sorbet



Supplementen

Warme chocoladesaus

Advocaat