Suggesties van de chef

Suggestie aperitief

Avanti 10,50
Pompelmoes / Cynar / Aperol / Gin / limoen

Voorgerechten

Gebakken ganzenlever 18,50
Gekarameliseerd appeltje / uienkonfijt / Calvadossaus

Traag gegaard buikspek 16,50
Tartaar van avocado / sesam

Velouté van prei 9,50

Hoofdgerechten

Hertenkroontje 31,50
Kroketje van hert / witloof / pastinaak crème / gratin Dauphinois

Konijn op grootmoeders wijze 25,50
Zilver uitjes / spek / champignons / witloof / wortel / verse kroketten

Pladijsfilet Dugléré 25,50
Grijze garnalen / spinazie / champignons / tomaat / puree

Kip op Thaise wijze 25,50
Paksoi / shiitake / sojascheuten / koriander / gember / citroengras / rijst / kokos

Nagerechten

Sabayon met rode vruchten 10,90

Crêpe Suzette in een glaasje 9,90




Graag houden wij rekening met uw speciale wensen, eventuele diëten en allergieën. De samenstelling van onze gerechten kan veranderen.

Om u een vlotte bediening te garanderen vragen wij u vriendelijk om vanaf 5 personen uw keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten.

Bedankt voor uw begrip.

Voor de kleine honger

Fingerfood


Tapasbordje "De Brasserie"
(Grissini met Gandaham / zongedroogde tomaten / olijven / ansjovis / pecorino / chorizo)

Bruschetta met tomaten / look / sjalot

Gemengde warme borrelhapjes (15 stuks)
(Calamares / gefrituurde scampistaartjes / bitterballen / vlammekes / kippenboutjes)



Pannenkoeken (tussen 15h en 18h)

Pannenkoeken suiker

Pannenkoeken siroop

Pannenkoeken confituur

Pannenkoeken met ijs en warme chocoladesaus

Normandische pannenkoek geflambeerd met Calvados





Kindergerechten (tot 12 jaar)

Kinder portie filet pure met frietjes

Kinder hamburger met frietjes

Kipfilet met appelmoes en frietjes

Kinderspaghetti

Kinderlasagne



Lunch kaart (Tot 18 uur)

Pasta's

Huisbereide lasagne

Spaghetti bolognaise

Vegetarische groentelasagne met geitenkaas

Snacks

Toast cannibale

Hamburger / spek / Corsendonk kaas / sla / BBQ saus / frietjes

Wrap / kippenreepjes / sla / currydressing

Authentiek koninginnenhapje

Salades

Salade niçoise met gegrilde verse tonijn
Ansjovis / olijven / eitje / boontjes / rode ajuin

Salade folle
Ganzenlever / tempura scampi / gerookte zalm / Gandaham

Salade tijgerscampi
Gerookte zalm / mangodressing

Salade geitenkaas
Gebakken spekjes / appel / honingvinaigrette

Salade Grand-mère
Spek / kip / champignons / sojascheuten

Canadese kreeft Belle-Vue (600gr)



Onze salades worden geserveerd met brood.

Voorgerechten


Tomatenroomsoep

Terrine van ganzenlever
Brioche / crumble van hazelnoten / appel-chutney / gemarineerde Doyenne peer

Rundscarpaccio
Parmesan schilfers / pijnboompitten / rucola / crème van balsamico

Krokant gebakken kalfszwezeriken
Crème van knolselder / gebakken witloof / winter truffel

Gegratineerde oesters nr°2 “Florentine”

Duo van kaas- en garnaalkroket

Tijgerscampi's "De Brasserie" (pittig)

Tijgerscampi's met lookboter

Wandeling door onze voorgerechtenkaart (per 2 pers)

Tonijn op twee wijzen
Tartaar / crunchy / granité van appel en Hendrickx gin

Gebakken Sint-Jacobsvruchten
Bladerdeegje / champignons / Pancetta / crème van kurkuma

Oesters nr°2 Grevelingenmeer

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Steak tartaar (natuur of bereid) / frietjes

Gevulde Mechelse koekoek
Mozzarella / Gandaham / zongedroogde tomaten / basilicum / courgette / aubergine / kroketten

Stoofpotje van hert
Spruitjes / witloof / knolselder / peertje / verse kroketjes

Gelakte lamsribben
Ratatouille / bolcourgette / wok groenten / gebakken aardappelen




Rundsvlees op zijn best

Gegrilde rib eye Uruguay 4w gerijpt (300gr.)

Belgische witblauw filet pure (250gr.)

T-bone steak (400gr)


met peperroom, béarnaise, champignonroom of saus "De Brasserie" en verse frietjes



Visgerechten

Tijgerscampi's "De Brasserie" (pittig) / verse linguine

Tijgerscampi's in lookboter / verse frietjes

Reuze gamba’s
Fris slaatje / tartaar / verse frietjes

Kabeljauwfilet
Pompoen-mousseline / knolselder / spruiten / witte wijnsaus / puree

Gebakken zeetong
Hoeveboter / slaatje / verse frietjes

Tarbot filet
Risotto met prei / beukenzwammen / paksoi / garnalensaus

Canadese kreeft (600gr)
Oosterse groentjes / noedels / korianderboter / gember / citroengras

Gegrilde tonijn
Paksoi / sojascheuten / cherry tomaatjes / rucola- en aubergine pesto / boontjes / champignons / verse linguine

Gegratineerd vispannetje "De Brasserie"
Zalm / kabeljauw / vis van de dag / gamba / julienne groentjes / witte wijnsaus / puree




Veggie

Vegetarische pastasalade
Feta / groene pesto / zongedroogde tomaatjes / rucola / pijnboompitten

Spaghetti met bospaddenstoele
Pecorino / pijnboompitten / verse winter truffel

Quinoa
champignons / rucolapesto / fijne groentjes / hummus

Groentelasagne
Geitenkaas / aubergine / courgette / tomaat

Bijgerechten

Huisgemaakte mayonnaise

Gebakken champignons

Gemengde sla

Witloofsla

Warme groenten


Nagerechten

Huisgemaakte tiramisu met speculaas/p>

Chocomousse

Crème brûlée

Apfelstrüdel met vanille-ijs

Kaasbordje “De Brasserie”

Dessertpaletje

Huisbereide ijsjes

Coupe vanille

Coupe dame blanche

Coupe advocaat

Coupe brésilienne

Coupe mokka

Coupe stracciatella

Bananasplit

Trio van sorbet

Café glacé

Kinderijsje

Milkshake mokka of vanille

Milkshake banaan

Milkshake chocolade



Supplementen

Warme chocoladesaus

Advocaat