Suggesties van de chef

Suggestie cocktail

Del Professore Vermout bianco 6,50

Del Professore is één van de enige vermouts die voor de volle 100% gemaakt worden op basis van Italiaanse witte en rode wijn, ook de extra ingrediënten zijn 100% binnenshuis geproduceerd. Het doel is de authentieke Italiaanse aperitief eer aan te doen. Het recept baseert zich op de traditie van Piëmonte, inclusief gearomatiseerde wijn, pure rietsuiker en diverse kruiden zoals alpenmunt, amandel, gentiaan en kruidnagel. Een rijpingsperiode van minimum 6 maand op kleine eikenhouten vaten maakt het geheel compleet.

Voorgerechten

Hollandse nieuwe maatjes / aardappel-salade / groene boontjes / ajuin 12,50
(Supl. Jonge jenever 2,00)

Thaise salade met gebakken gamba 16,50

Gevulde ravioli / burrata / tomaten / basilicum 16,50

Hoofdgerechten

Gemarineerde varkensfilet / spek / boontjes / gebakken aardappelen 26,50

Zeewolffilet / waterkers / prei / sojascheuten / puree / garnalensaus 27,50

Runds Tikka Masala / basmati rijst / papadum (pittig) 25,50

Babykreeft (300gr) / groene en witte asperges / gebakken aardappelen 29,50

Nagerechten

Cavaillon, honing- en galiameloen / vlierbloesem / citroensorbet 10,90

Pêche Melba met vanille-ijs 10,90



Graag houden wij rekening met uw speciale wensen, eventuele diëten en allergieën. De samenstelling van onze gerechten kan veranderen.

Om u een vlotte bediening te garanderen vragen wij u vriendelijk om vanaf 5 personen uw keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten.

Bedankt voor uw begrip.

Voor de kleine honger

Fingerfood

Grissini met tasty dips
(verschillende homemade pesto’s)

Tapasbordje "De Brasserie"
(Grissini met Gandaham / zongedroogde tomaten / olijven / ansjovis / pecorino / chorizo)

Bruschetta met tomaten / look / sjalot

Gemengde warme borrelhapjes (15 stuks)
(Calamares, gefrituurde scampistaartjes, bitterballen, vlammekes, kippenboutjes)



Pannenkoeken (tussen 15h en 18h)

Pannenkoeken suiker

Pannenkoeken siroop

Pannenkoeken confituur

Pannenkoeken met ijs en warme chocoladesaus

Normandische pannenkoek geflambeerd met Calvados





Kindergerechten (tot 12 jaar)

Kinder portie filet pure met frietjes

Kinder hamburger met frietjes

Kipfilet met appelmoes en frietjes

Kabeljauw met worteltjes en puree

Lasagne

Spaghetti

Lunch kaart (Tot 18 uur)

Pasta's

Huisbereide lasagne

Spaghetti bolognaise

Vegetarische groentelasagne met geitenkaas

Snacks

Toast cannibale

Hamburger / spek / Corsendonk kaas / sla / BBQ saus / frietjes

Wrap / kippenreepjes / sla / currydressing

Authentiek koninginnenhapje

Salades

Salade niçoise met gegrilde verse tonijn

Salade folle
(ganzenlever / tempura scampi / gerookte zalm / Gandaham)

Salade tijgerscampi
(gerookte zalm / mangodressing)

Salade geitenkaas
(gebakken spekjes / appel / honingvinaigrette)

Tomaat garnaal

Caesar salade met krokante kip

Canadese kreeft Belle-Vue (600gr)



Onze salades worden geserveerd met brood.

Voorgerechten


Tomatenroomsoep

Consommé van shiitake / prei / paksoi / dragon

Terrine van ganzenlever / brioche / aardbeien / rozijnen / abrikozen chutney

Rundscarpaccio / parmesan schilfers / pijnboompitten / rucola / crème van balsamico

Tonijn op twee wijzen / tartaar / crunchy / granité van appel en Hendrickx gin

Gebakken Sint-Jacobsvruchten / erwten-crème / witloof / Gandaham

King crab / tartaar van tomaat / basilicum / sjalot / rucola / extra virgin olijfolie

Duo van kaas- en garnaalkroket

Tijgerscampi's "De Brasserie" (pittig)

Tijgerscampi's met lookboter

Wandeling door onze voorgerechtenkaart (per 2 pers)

Oesters nr°2 Grevelingenmeer

Gegratineerde oesters nr°2 “Florentine”

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Steak tartaar (natuur of bereid) / verse frietjes

Op vel gebakken Mechelse Koekoek / wortel / raapjes / witloof / kroketten

Klassieke Italiaanse ossobuco met verse linguine

Gelakte lamsribben / ratatouille-courgette / gebakken aardappelen

Kalfsblanquette / gebakken kalfszwezeriken / jonge wortel / groene asperges / champignons / kroketten



Rundsvlees op zijn best

Gegrilde rib eye "Hereford" 4 weken gerijpt (300gr.)

Ierse filet pur (250gr.)

T-bone steak (400gr)


met peperroom, béarnaise, champignonroom of saus "De Brasserie" en verse frietjes



Visgerechten

Tijgerscampi's "De Brasserie" (pittig) / verse linguine

Tijgerscampi's in lookboter / verse frietjes

Reuze gamba’s / fris slaatje / tartaar / verse frietjes

Kabeljauwfilet / cherry tomaat / groene kruiden / courgette / gebakken krielaardappelen

Gebakken zeetong / slaatje / verse frietjes

Tongscharfilet / king krab / bieslookpuree / bloemkool / broccoli

Canadese kreeft (600gr) / Oosterse groentjes / noedels / consommé van shiitake / gember / citroengras

Gegrilde tonijn / paksoi / sojascheuten / cherrytomaatjes / rucola-aubergine pesto / verse linguine

Vispannetje "De Brasserie" / puree




Veggie

Vegetarische pastasalade / feta / groene pesto / zongedroogde tomaatjes / rucola / pijnboompitten

Groentelasagne met geitenkaas

Quinoa / champignons / rucolapesto / fijne groentjes / hummus

Bijgerechten

Huisgemaakte mayonnaise

Gebakken bospaddestoelen

Gemengde sla

Witloofsla

Warme groenten


Nagerechten

Huisgemaakte tiramisu met speculaas/p>

Chocomousse

Crème brûlée

Apfelstrüdel met vanille-ijs

Dessertpaletje

Huisbereide ijsjes

Coupe vanille

Coupe dame blanche

Coupe advocaat

Coupe brésilienne

Coupe mokka

Coupe stracciatella

Bananasplit

Trio van sorbet

Café glacé

Kinderijsje

Milkshake mokka of vanille

Milkshake banaan

Milkshake chocolade



Supplementen

Warme chocoladesaus

Advocaat